Trabzonspor'dan yabancı hakem isteği!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Federasyon yönetimi, gerçekten Türk futbolunun kalkınmasını istiyorsa yabancı oyuncuların sayısını tartışmayı bıraksın, Türk futbolunu yönetmeyi beceremediği ve tarafsızlığını yitirdiği i

Trabzonspor'dan yabancı hakem isteği!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Federasyon yönetimi, gerçekten Türk futbolunun kalkınmasını istiyorsa yabancı oyuncuların sayısını tartışmayı bıraksın, Türk futbolunu yönetmeyi beceremediği ve tarafsızlığını yitirdiği için istifa etsin ve adaletli yabancı hakemleri ülkemize getirmeyi düşünsün" dedi.
 
Aslan, yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonundan itibaren geçerli olacak, 28 oyuncunun 14'ünün yerli, 14'ünün yabancı olabileceği ve yabancılardan 11'nin istenmesi halinde sahada yer alabileceğiyle ilgili yeni uygulamayı değerlendirdi.
 
TFF'nin bu kararını tanımadıklarını belirten Aslan, "Sezon başından beri aleyhimize 10'a yakın ciddi hakem hatası yapılmıştır, bunun en canlı örnekleri son iki haftada yaşandı. Geçen hafta Eskişehirspor maçında nizami golümüz verilmedi ve oyuncumuza yapılan faul sonrasında gol yedik. Dün akşam Balıkesirspor maçında da aleyhimize verilen uyduruk penaltı ile maça 1-0 yenik başladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler