Trabzonspor'dan vekil Saral'a sert kınama

Trabzonspor sitesinde Milletvekili Oktay Saral'a kınama mesajı yayınladı. Trabzonspor hakkında bir toplantıda yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Of eski belediye başkanı İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ı resmi internet sitesinden yayınladığı bil

Trabzonspor'dan vekil Saral'a sert kınama

Trabzonspor sitesinde Milletvekili Oktay Saral'a kınama mesajı yayınladı. Trabzonspor hakkında bir toplantıda yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Of eski belediye başkanı İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ı resmi internet sitesinden yayınladığı bildiri ile kınadı.

Bildiri Aynen şöyle;

Milletvekili Oktay Saral'ın kulübümüzle ilgili kamuoyuna yansıyan açıklamalarını büyük bir üzüntüyle ve esefle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Trabzonspor Kulübü'nün haklılığı adli makamlarca kabul edilmiş davasına gölge düşürmeye yönelik böylesi söylemler İstanbul Milletvekili olsa da Trabzon kökenli bir siyaset adamına yakışmamaktadır. Kulübümüz kurulduğu tarihten bu yana Türkiye liglerindeki mücadelesini onuruyla sürdürdüğü gibi, elde ettiği başarıların hiç birinde en küçük şaibeye sebebiyet verecek leke bulunmamaktadır.
 
Gerçekler ortadayken Oktay Saral'ın kendi kulübünde yöneticilik dönemlerinde yaptıklarını Trabzonspor Kulübü'yle özdeşleştirme çabalarının hiç bir inandırıcılığı bulunmamaktadır. Bu vesileyle kulübümüzün üyesi olan ancak üyelik sorumluluğunu 3 yıldır yerine getirmeyen Oktay Saral'ı söylemleri nedeniyle kınıyor, ifadelerini kamuoyu önünde düzeltmeye ve camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor