Trabzonspor'dan Transfer müjdesi!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, birkaç gün içinde transferde güzel şeylerin olacağını, yabancı oyuncu transferlerini açıklamayı planladıklarını söyledi.Güney, gerek yerli oyuncu transferinde, gerekse ellerindeki bazı oyuncuları başka kulü

Trabzonspor'dan Transfer müjdesi!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, birkaç gün içinde transferde güzel şeylerin olacağını, yabancı oyuncu transferlerini açıklamayı planladıklarını söyledi.

Güney, gerek yerli oyuncu transferinde, gerekse ellerindeki bazı oyuncuları başka kulüplere verip paraya çevrilmesinde önemli işler yaptıklarını, bunun da takdirle karşılandığını ifade etti.

Bundan sonra yabancı oyuncu transferinde doğru kararlar vererek, yaptıklarını pekiştirmeleri gerektiğini anlatan Güney, "Transfer yapmak için transfer yapmıyoruz, doğru kararlar vermeye çalışıyoruz. Transfer konusunda hata yapma lüksümüz yok. Şu ana kadar taraflı tarafsız herkes transfer hamlelerimizi takdirle karşılıyor, güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Hem yabancı kontenjanı hem de  ince eleyip sık dokumamız nedeniyle yabancı transferinde biraz geciktik ama taraftarımızın bu konuda içi rahat olsun. Onların keyifle izleyeceği, hedefi şampiyonluk olan bir takım için uğraşıyoruz. Bunu da yapacağız" dedi.

KULÜBEDE OTURTACAK YABANCI LÜKSÜMÜZ YOK!

Güney, Trabzonspor'un yıllardır yabancı transferinde yaptığı hatalar nedeniyle çok çektiğini söyleyerek, "Trabzonspor'un artık alıp kulübede oturtacak yabancı oyuncu lüksü yok. Yerli oyuncu da tamamlayıcı, geleceğe dönük oyuncu alabilirsin ama yabancı da böyle davranamazsınız. Bu yüzden emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunu yaparken de gelecek teknik heyetin düşünceleriyle hareket ediyoruz. Birkaç gün içinde güzel şeyler olacak, yabancı oyuncu transferlerini açıklamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'UN PARASINI ATMAMAYA ÇALIŞIYORUZ!

Transferde 10 yerli oyuncuyla anlaştıklarını, sıranın yabancı transferine geldiğini ifade eden Güney, "Takımda direkt oynayacak 4-5 yabancı transferi yapacağız. Transferde bugüne kadar olumlu işler yaptık ama yabancı transferlerinde bunu sürdüremezsek neye yarar. Bundan sonraki hamlemiz kaliteli, kendini ispat etmiş, direkt oynayacak yabancı transferleriyle sezona başlamak" dedi.

Güney, transfer yaparken Trabzonspor'un ekonomisini de düşündüklerini kaydederek, "Bunu yaparken Trabzonspor'un ekonomisini boşa harcamamaya, parasını dışarıyı atmamaya çalışıyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz"  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor