Trabzonspor'dan teklif gelmedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanı Kazım Yılmaz, kamuoyunda Trabzonspor ile her konuda anlaştığı ileri sürülen Kemal Tokak'ı kesinlikle satmayacaklarını söyledi.Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklama, Kemal Tokak'ı transfer etmek için

Trabzonspor'dan teklif gelmedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanı Kazım Yılmaz, kamuoyunda Trabzonspor ile her konuda anlaştığı ileri sürülen Kemal Tokak'ı kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklama, Kemal Tokak'ı transfer etmek için Trabzonspor Kulübünden Samsunspor'a herhangi bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

Gazetelerde yer alan, ''Kemal Tokak, Trabzonspor ile her konuda anlaştı'' yönünde Tokak'ın açıklamasına dayandırılarak yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Yılmaz, ''Kemal'in bu tür açıklamalar yapmasını istemiyoruz. Futbol sube sorumlumuz Suat Çakır, kendisiyle bir daha bu tür açıklamalar yapmaması konusunda görüştü. Bundan sonra Kemal'e bu tür açıklamalarda bulunursa ceza vereceğiz. Kemal Tokak'ı kesinlikle satmıyoruz'' diye konuştu.

Samsunspor'la Kemal Tokak'ın 1 yıllık daha anlaşmasının bulunduğuna işaret eden Yılmaz, ''Kemal'in ücretinde de diğer oyuncularımıza yaptığımız gibi iyileştirme yapmayı planlıyoruz. Menajeriyle görüştük, tekrar görüşmek için kendisinin kentte gelmesini bekliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor