Trabzonspor'dan T.Direktör ve forvet açıklaması!

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör arayışları hakkında bir açıklama yayınladı..Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:"Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarımızın ayrılmasının ardından, yazılı ve görsel medyada bu görev

Trabzonspor'dan T.Direktör ve forvet açıklaması!

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarımızın ayrılmasının ardından, yazılı ve görsel medyada bu görev için birçok isimle görüştüğümüze ilişkin haberler yapılmaktadır.

Camianın beklentisini başka yöne çeken ve taraftarımızı yanılgıya düşüren bu tip haberlere itibar edilmemelidir. Benzer haberler ara transfer döneminde de yapılmış ve sonrasında da, transfer görüşmelerinin gerçekliğine ilişkin bazı suçlamalarla karşı karşıya kalınmıştır.

Kulübümüz ara transfer döneminde 5 santrfor ile görüşmüştür. Bafetimbi Gomis, Demba Ba, Oscar Cardozo, Papiss Cisse ve Mame Biram Diouf’la temasa geçtik. Bazılarının kulüpleri, bazılarının ise kendileri ile Trabzonspor’un geleceğini düşünerek maddi konularda anlaşamadık.

Teknik direktör konusunda da yine sayısız isim gündeme gelmektedir. Adı geçen isimlerle temasımız söz konusu değildir. Ancak bu konuya yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor’u hedeflediği başarılara taşıyacak bir teknik adamla en kısa zamanda anlaşma sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kamuoyuna saygılarımızla"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor