Trabzonspor'dan taraftarı sevindirecek formül!

Futbolcular sokağa iniyor. Yerlisinden yabancısına oyuncular halkla daha fazla vakit geçirecek, kentle takım kaynaşacak.Trabzonspor geçen yılki travmayı atlattı, sportif açıdan sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Avrupa’da kayıpsız ilerleyip zir

Trabzonspor'dan taraftarı sevindirecek formül!

Futbolcular sokağa iniyor. Yerlisinden yabancısına oyuncular halkla daha fazla vakit geçirecek, kentle takım kaynaşacak.

Trabzonspor geçen yılki travmayı atlattı, sportif açıdan sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Avrupa’da kayıpsız ilerleyip zirve ortağı olan Fırtına’nın ligde de liderle arasında sadece 3 puan fark var. Ancak tüm bunlara rağmen taraftarın özellikle lig maçlarındaki ilgisizliği dikkat çekiyor. Bu tabloyu değiştirmek için sonunda formül bulundu: Futbolcular sokağa iniyor!

Halkın nazbı tutulacak

“Onlar gelmezse biz gideriz” düşüncesinden hareketle Bordo-Mavili oyuncuların halkla daha çok vakit geçirmesi ve kentte takıma desteğin artması sağlanacak. Takımdaki Trabzon kökenli futbolcular başta olmaz üzere yerli oyuncular yabancı arkadaşlarıyla birlikte şehirde sosyalleşecek. Böylece hem Trabzonsporlu yıldızlar halkın nabzını tutup, beklentileri görmüş olacak hem de Bordo-Mavili taraftarların zaman zaman şikayet ettiği, “Takım kentten kopuk yaşıyor” durumu ortadan kalkacak.

Antrenmanlar açılacak

Bu duruma öncülüğü ise teknik direktör Mustafa Akçay ve yardımcıları yapacak. “Kentte dolaşın, taraftarlara onlardan biri olduğunuzu hissettirin. O zaman ilginin de, kredinizin de yükseldiğinizi göreceksiniz” mesajlarını veren teknik ekibin bazı antrenmanları da taraftarlara açma geleneğini sıklaştırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler