Trabzonspor'dan taraftara kombine mesajı

Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 10 Haziran tarihinde satışa çıkacak olan kombine kartlarla ilgili olarak taraftara çağrıda bulundu.  Trabzonspor’un kitle desteğini arkasına aldığında aşamayacağı engel bulunmadığını belirten Çakıroğlu,

Trabzonspor'dan taraftara kombine mesajı
Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 10 Haziran tarihinde satışa çıkacak olan kombine kartlarla ilgili olarak taraftara çağrıda bulundu. 
 
Trabzonspor’un kitle desteğini arkasına aldığında aşamayacağı engel bulunmadığını belirten Çakıroğlu, “Büyük taraftarlarımızın genel kurul sürecinde olduğu gibi kombine kart satışlarında da bize ve kulübümüze gereken desteği vereceklerine inanıyoruz” dedi.
 
Başkan Yardımcısı Çakıroğlu, “Önümüzdeki sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerinden tek ses yükselecek ve Trabzon deplasmanı her zamanki gibi rakiplerin korkulu rüyası haline gelecek. Hedefimiz tüm dönemlerin en fazla kombine kart satışını gerçekleştirmek. Bu doğrultuda tüm yönetim kurulumuz el birliğiyle üstün bir gayret içerisinde olacağız. Taraftarlarımızdan bu doğrultuda ilgi ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor