Trabzonspor'dan taraftara davet!

Trabzonspor’un Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 2 Ağustos Salı günü 09.30’da kulübe emeği geçmiş merhum yöneticilerin, divan ve kurul üyelerinin, teknik adam, futbolcuların ve taraftarların anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtın

Trabzonspor'dan taraftara davet!

Trabzonspor’un Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 2 Ağustos Salı günü 09.30’da kulübe emeği geçmiş merhum yöneticilerin, divan ve kurul üyelerinin, teknik adam, futbolcuların ve taraftarların anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunulacak.

10.30’da ise Trabzon Valiliği önünde düzenlenecek törenle Atatürk Anıtı’na çelenk koyulacaktır. Ayrıca aynı gün 11.30’da Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda kaybedilen değerleri anma programı gerçekleştirilecektir.

Yapılacak tüm etkinliklere, Trabzonspor kulübü tüm taraftarları davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor