Trabzonspor'dan taraftar vurgusu!

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Trabzonspor Medical Park'ın genel menajeri Nihat Mala, taraftarlarla bütünleşmeleri halinde çok daha büyük başarılar yakalayacaklarını söyledi.Mala, yaptığı açıklamada, yeni sezonda herkese başarılar dileyere

Trabzonspor'dan taraftar vurgusu!

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Trabzonspor Medical Park'ın genel menajeri Nihat Mala, taraftarlarla bütünleşmeleri halinde çok daha büyük başarılar yakalayacaklarını söyledi.

Mala, yaptığı açıklamada, yeni sezonda herkese başarılar dileyerek, "Bu sezonun her takım için sakatlıklardan uzak geçmesini istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Medical Park'ın geçen yıl çok geç organize olduğunu ifade eden Mala, "Bu yıl organizasyonumuzu daha erken yaptık. Çok güçlü bir sponsorumuz ve elit bir yönetimimiz var. Takım olarak her geçen gün üzerine daha da koyarak ilerliyoruz. Bizim için taraftar çok önemli. Taraftarımızla bütünleşmemiz halinde çok daha büyük başarılar yakalarız" diye konuştu.

Mala, Trabzon'da yükselen bir basketbol ivmesi olduğunu kaydederek, "Biz bu ivmeyi hep birlikte daha da yukarıya çekmek istiyoruz. Bu doğrultuda altyapımızı daha da geliştirmek istiyoruz. Trabzon'da basketbolu ne kadar ileriye götürebilirsek Anadolu'da basketbolu o kadar ileriye taşıyabiliriz. Fikstürümüz hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor