Trabzonspor'dan servet isteyince...

Transfer sezonu boyunca adı Trabzonspor'la anılan Kalu Uche, Kasımpaşa'nın elinde kaldı.Uche'ye talip olan Çin kulüplerinden 2 Milyon Euro isteyen Kasımpaşa , transfer için devreye giren Trabzonspor'dan ise astronomik rakamlar istemişti.Bordo mavili takım

Trabzonspor'dan servet isteyince...

Transfer sezonu boyunca adı Trabzonspor'la anılan Kalu Uche, Kasımpaşa'nın elinde kaldı.

Uche'ye talip olan Çin kulüplerinden 2 Milyon Euro isteyen Kasımpaşa , transfer için devreye giren Trabzonspor'dan ise astronomik rakamlar istemişti.

Bordo mavili takımda forvet hattına transfer edilmesi düşünülen isimlerden olan Uche için İstanbul ekibi Trabzonspor'dan 5 Milyon Euro'ya varan rakamlar talep etmesiyle bu transfer gerçekleşmedi ve Uche Kasımpaşa'nın elinde kaldı.

Sezon öncesi kamp döneminde sorun çıkartan ve yıllık aldığı ücrete 2 katından fazla zam isteyen Nijeryalı forvet  ilk 3 haftada oynamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler