Trabzonspor'dan sert çıkış

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, her fırsatta kendilerini eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'e sert cevap verdi ve "Kendi başarısızlığına bahane aramasın, puan cetveline iyi baksın" dedi. Trabzonspor'un ligin zirvesinde yer almasına her zaman

Trabzonspor'dan sert çıkış

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, her fırsatta kendilerini eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'e sert cevap verdi ve "Kendi başarısızlığına bahane aramasın, puan cetveline iyi baksın" dedi.

Trabzonspor'un ligin zirvesinde yer almasına her zaman eleştirel yaklaşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'un, Trabzon'da kaybettikleri maç sonrası yaptığı, "Siz Trabzonlu'lar benim söylediklerimi anlamazsınız. Çünkü siz Avrupa'da yoksunuz" açıklamasından sonra dün akşam yaptığı ikinci açıklama bardağı taşırdı. Schuster'in berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı, "Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın nasıl top oynadığını biliyoruz. Defans yapıp hata bekleyerek oynuyorlar. Biz bu şekilde oynamıyoruz" açıklamasına bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hasan Yener, sert cevap verdi.

"KENDİ BAŞARISIZLIĞINA BAHANE ARAMASIN"

Yener, Schuster'in puan cetveline iyi bakması gerektiğini belirterek, "İstatistikleri göremiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok. Yanındakilerle birlikte puan cetvelini iyi incelesin. Kendi başarısızlığına bahane aramasın ve gerçekleri görsün" dedi. Yener, büyük takımlarla oynadıkları maçları kazanmalarının takıma ayrı bir özgüven verdiğini de vurgulayarak, "Şenol hocamızla 2010 yılı içerisinde hiç derbi kaybetmedik. Bu çok önemli bir şey. Amacımız ligi zirvede bitirmek. İyi çalışıyoruz ve özellikle maçların ikinci devrelerinde çok etkili olmayı başarıyoruz. Umarım bu sezon sonuna kadar böyle devam eder" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor