Trabzonspor'dan Şenol Güneş açıklaması!

Trabzonspor Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe'nin eleştirdiği hakem Yunus Yıldırım ve Kardemir Karabükspor maçlarını yöneten Süleyman Abay konusunda açıklamalarda bulundu."FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI YANLIŞ"Yakup Aslan, aptığı açıklama

Trabzonspor'dan Şenol Güneş açıklaması!

Trabzonspor Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe'nin eleştirdiği hakem Yunus Yıldırım ve Kardemir Karabükspor maçlarını yöneten Süleyman Abay konusunda açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI YANLIŞ"

Yakup Aslan, aptığı açıklamada Fenerbahçe’nin Yunus Yıldırım’a yaptığı eleştirilerinin dozunun çok fazla olduğunu belirtirken şöyle dedi:

"Hakem hataları üzerinde bu kadar büyük yaygara çıkarması doğru değil. Hakemler yıllardır hata yapıyor. Biz lige çıktığımızdan beri hakemlerden yakınıyoruz. Ama onun dozunu kaçırmamak lazım. Eleştirelim derken hakem camiasını yıpratıp, onları da demotive edip daha da kötü hale getirmemek için dozu kaçırmıyoruz. Fenerbahçe’nin yaptığı yanlış. Bu kadar gürültü çıkarmamak lazım. Dolayısıyla hakemlerin kuruluşları, Merkez Hakem Kurulu ve Federasyon, Fenerbahçe’ye karşı yeterince dik duramadı. Biz itirazlarımızı makul ölçüler içerisinde yapıyoruz."

"BİR HAKEMİ YOK ETME ADINA YAPILAN GİRİŞİMLER YANLIŞ"

Yakup Aslan, 'Kardemir Karabükspor maçında hakemin her iki tarafın da aleyhine hatalar yaptığını, ancak kasıt olduğunu düşünmedikleri sürece itirazın düzeyini artırmadıklarını anlatırken şöyle devam etti:

"Artırmamak da lazım. Fazla gürültü çıkaran adam her zaman haklıdır, demek diye bir şey yok. Fenerbahçe’nin kendi lehine hakem hatalarında ses çıkarmayıp aleyhine yapılan hatalarda bu kadar gürültü çıkarması etik değerlerle bağdaşmaz. Onların yaptığı doğru değil. İtiraz edeceksin ama bütün dünyayı ayağa kaldırıp, bir hakemi yok etme adına yapılan girişimler yanlıştır. Yunus Yıldırım bizi çok defa mağdur etti, hatta sahamız kapandı onun yüzünden ancak buna rağmen biz itirazın dozunu kaçırmadık."

Şenol Güneş teklife ne yanıt verdi? 2.sayfada


"ŞENOL GÜNEŞ KESİN OLARAK, HAYIR DEMEDİ"

Teknik direktör arayışları hakkında da konuşan Aslan, şu ifadeleri kullandı:

"Şenol Güneş'ten tam cevap alamadık. Kesin olarak bize 'hayır' demedi. Ondan cevabı alacağız. Temasta olduğumuz başka hocalar da var. Onlardan sonuç gelene kadar Hami Mandıralı takımın başında olacak. Sonuçta antrenör bir yere kadar etkili. Futbolcularınızın kalitelerini sahaya yansıtmaları gerekiyor. Biz futbolcularımızın kalitelerini sahaya yansıtamadığını düşünüyoruz. Futbolcu kalitemiz ile oynadığımız futbol tam paralellik göstermiyor."

"PARASINI ALAMADIĞI İÇİN OYNAMAYAN HİÇ KİMSE YOK"

Yakup Aslan, futbolculara borçlarının olmadığını vurgularken de şöyledtedi:

"Şu anda Trabzonspor yönetimine iyi gözle bakmayan, cephe alan belli bir grubun ekonomik anlamda sıkıntılar olduğu yönünde yaptığı şişirmeler var. Geçen sezon futbolcuların milyonlarca lira alacağı vardı, yerli oyuncular hiç para alamadılar ses çıkmıyordu. Bu sene ise bir ay gecikme olsa bazı kişiler yaygara çıkarıyor. Burada bir art niyet var. Şu anda ekonomiyi düzeltmek için çabalıyoruz. En azından ödemelerimiz çok daha düzenli. Takımımızda şu anda parasını alamadığı için oynamayan hiç kimse yok. Çünkü herkes bizden parasını alacağını biliyor. Futbolculara ödenen paralarla ilgili hiçbir sıkıntımız yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler