Trabzonspor'dan resmi teklif

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, oyuncuları Alper Potuk için Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin resmi teklifte bulunduğunu, fakat şu an satılık futbolcularının olmadığını söyledi.Kulüpler Birliği Vakfı ile Barilla makarna firması arasında yapılan sp

Trabzonspor'dan resmi teklif

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, oyuncuları Alper Potuk için Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin resmi teklifte bulunduğunu, fakat şu an satılık futbolcularının olmadığını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı ile Barilla makarna firması arasında yapılan sponsorluk tanıtım toplantısının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Halil Ünal, Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk'a transfer tekliflerinin geldiğini bildirdi. Ünal, Galatasaray ve Trabzonspor'un milli futbolcuya teklifte bulunduğunu ifade ederek, ''Galatasaray'ın Alper'le ilgilendiği doğrudur. Herhangi bir oyuncu satma düşüncesinde değiliz. Galatasaray'la zamanı geldiğinde mutlaka oturur görüşürüz. Trabzonspor da Alper'le ilgileniyor. Ancak bunlar transfer dönemi olduğunda görüşülür. Şu an satılık oyuncumuz yok. İki takım da resmi teklif yapıyor'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor