Trabzonspor'dan Özak açıklaması

Trabzonspor Kulübünün resmi Web Sitesinden yapılan kamuoyuna duyuru şeklindeki açıklamada medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade ediliyor.İşte Trabzonspor’un kamuoyuna duyurusu; “Medyada Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda yönetim kur

Trabzonspor'dan Özak açıklaması

Trabzonspor Kulübünün resmi Web Sitesinden yapılan kamuoyuna duyuru şeklindeki açıklamada medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade ediliyor.

İşte Trabzonspor’un kamuoyuna duyurusu; “Medyada Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna seçilen Erdal Atalay’ı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Özak’ın listeye önerdiği yönünde haberler yer almaktadır.

Seçim süreci boyunca Sayın Bakanımızın bu konuda kulübümüze herhangi bir telkini ve tavsiyesi olmadığı gibi, daha sonra da yönetim kurulunca kendisiyle yaptığımız görüşmede böyle bir önerisi bulunmadığını bizzat ifade etmiştir.

Bu konuda yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ve farklı amaçlara yönelik olduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor