Trabzonspor'dan Olcan'a gönderme

Trabzonspor’un Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, 2-1 kazandıkları Metalist Kharkiv maçının ardından gözyaşlarını tutamayan Yunanlı oyuncusu Avraam Papadopoulos’u överken Galatasaray’a transfer olan eski futbolcuları Olcan Adın’a da göndermelerde bulundu.Trabz

Trabzonspor'dan Olcan'a gönderme

Trabzonspor’un Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, 2-1 kazandıkları Metalist Kharkiv maçının ardından gözyaşlarını tutamayan Yunanlı oyuncusu Avraam Papadopoulos’u överken Galatasaray’a transfer olan eski futbolcuları Olcan Adın’a da göndermelerde bulundu.

Trabzonspor’da oynarken attığı golden sonra sevinmeyen Olcan Adın’ı sosyal medya hesabı üzerinden eleştiren Uzunay, "Papodopoulos golden sonra göz yaşlarına boğuldu. İşte bu ruh bizi başarılara getirecektir. Gol atıpta sevinmeyenlere de kapak olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor