Trabzonspor'dan Mevlüt açıklaması

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Köksal Güney, Mevlüt Erdinç transferinin tıkandığını söyledi. Ayrıca Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in transferler ve takımın durumuyla ilgili söylediği sözlerin kendilerini rahatsız etmediğini

Trabzonspor'dan Mevlüt açıklaması
Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Köksal Güney, Mevlüt Erdinç transferinin tıkandığını söyledi. Ayrıca Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in transferler ve takımın durumuyla ilgili söylediği sözlerin kendilerini rahatsız etmediğini, motivasyon için bunları söylediğini ifade etti. 
 
Tecrübeli teknik adamın, "Transfer konusunda yaptığı açıklamaları motivasyon için söyledi, kimse gideceğim diye endişe etmesin." derken, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Köksal Güney Radyospor'a şu açıklamalarda bulundu:
 
"Teknik direktörümüz Vahid Halilhodzic, işin ciddiyeti ve zorluğunu anlatmak için Rostov maçıyla ilgili olarak, favori olan taraf değiliz açıklaması yaptı. Hocamızı tam olarak tanımadan onun neyi anlatmak istediğini bilmek çok zor. Ben daha önce kendisiyle de çalıştığım için ne demek istediğini anlıyoruz. Kimse alınmasın, taraftarımız merak etmesin onun vermek istediği mesaj farklı. 
 
Bu mesajı biz alıyoruz. Ama bunu kamuoyu önünde mi verseydi, yönetime doğrudan mı söyleseydi bu konuda fazla bir şey söyleyemem. Verdiği mesajlar hocayı çok iyi tanımayan insanlar için farklı olabilir. Fakat camiaya her şeyi toz pembe göstermemek, işin zor olduğunu göstermek adına bu mesajları verdiğini düşünüyorum. Çok garipsemiyorum. Motivasyon için bunları söyledi. 
 
İşini çok ciddiye alır. Sabah 08.00’de gelir geç saatlere kadar çalışır. Taraftarımız hiç endişe etmesin. Başarı için hocamız çok çalışıyor. Gidecek şeklinde kaygı duyulmasın, başarı için çok çalışıyor. Bu da uzun vadeli planlar için çalıştığını en açık kanıtıdır."
 
BİR SAVUNMACI, BİR DE FORVET, İKİ YABANCI TRANSFER GELİYOR 
 
Transferlerle ilgili de bilgiler veren bordo mavili yönetici, "Transferde zaman zaman gecikmeden dolayı Halilhodzic’in serzenişleri olabilir. Trabzonspor için henüz transfer bitmedi. Birkaç mevkide daha çalışmalarımız var." dedi.
 
Birkaç gün içerisinde sonuçlanacak çalışmalarının olduğunu da belirten Güney, "Çalışmalarımız hocamızın bilgisi dahilinde devam ediyor. Amacımız şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak. Biz laf olsun diye söylemiyoruz. Birkaç önemli transfer daha yapacağız. Artık final aşamasındayız. Yerli de olabilir; ama yabancı oyuncu transferi daha yüksek. Savunma ve forvette de birer oyuncu alacağız." diye konuştu.
 
MEVLÜT ERDİNÇ TRANSFERİ TIKANDI 
 
Fransa’da top koşturan Mevlüt Erdinç’in de listede yer alan futbolculardan bir tanesi olduğunu dile getiren Güney, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Mevlüt Erdinç, yerli olması açısından da çok önemliydi. Ancak transfer ücretinde önemli bir artış oldu. Bazen belli bir noktada daha fazla şey yapamıyorsunuz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor