Trabzonspor'dan Mehmet Ekici Atağı

Trabzonspor attığı etkili firikiklerle dikkatleri üzerine toplayan Mehmet Ekici konusunda daha önce yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için harekete geçti.Daha önce Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve son olarak Olan adın gibi yıldız isimleri kaptıra

Trabzonspor'dan Mehmet Ekici Atağı

Trabzonspor attığı etkili firikiklerle dikkatleri üzerine toplayan Mehmet Ekici konusunda daha önce yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için harekete geçti.

Daha önce Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve son olarak Olan adın gibi yıldız isimleri kaptıran Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin sözleşmesinde değilşiklik yapmayı planlıyor.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; sezon başında Werder Bremen’den 1.5 milyon Euro'ya kadroya dahil edilen Mehmet Ekici'nin sözleşmesi süresince her sezon sonuna 1 hafta kala evrakla ibraz edilip nakit olarak 10 milyon Euro ödenmesi durumunda serbest kalabileceği öğrenildi. Bordo mavili yönetimin harekete geçerek 10 Milyon Euro'yu daha da artırmak istediği kaydedildi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor