Trabzonspor'dan LİG TV'ye veto!

Trabzonspor’un 2010- 2011 sezonunda 82 puan alıp averaj farkıyla şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmasının ardından, sezon boyunca Fenerbahçe yanlı olarak yayın yapan Lig TV’ye tepki büyüyor.Haber61 Spor Servisinin aldığı son bilgiye göre Şampiyonluğa gide

Trabzonspor'dan LİG TV'ye veto!

Trabzonspor’un 2010- 2011 sezonunda 82 puan alıp averaj farkıyla şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmasının ardından, sezon boyunca Fenerbahçe yanlı olarak yayın yapan Lig TV’ye tepki büyüyor.

Haber61 Spor Servisinin aldığı son bilgiye göre Şampiyonluğa giden yolda Trabzonspor aleyhine ve Fenerbahçe lehine yayın yapan Lig TV için taraftarlar uzun süredir Digitürk Decoderlerini geri iade ediyordu.

Bugün Şenol Güneş’in yaptığı basın toplantısını canlı olarak yayınlamayan Lig TV’ye Trabzonsporlu yöneticilerin de tepki koyduğu öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin ev ve iş yerlerindeki decoderleri tek tek iptal ettiği ve tüm Trabzonsporluları da Trabzonspor’a karşı olan Lig TV’ye tepki göstermeye davet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor