Trabzonspor'dan kadro dışı açıklaması

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalması ile ilgili olarak Hürriyet'e konuşan başkan yardımcısı Ali Uzunay, şunları söyledi:"Disiplinsiz davranışları nedeniyle oyuncuların kadro dışı kalma kararı hem hoca hem de yönetim kurulu tarafından verilmi

Trabzonspor'dan kadro dışı açıklaması

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalması ile ilgili olarak Hürriyet'e konuşan başkan yardımcısı Ali Uzunay, şunları söyledi:

"Disiplinsiz davranışları nedeniyle oyuncuların kadro dışı kalma kararı hem hoca hem de yönetim kurulu tarafından verilmiştir. Bu kararı kesinlikle yönetim kurulu tek başına almamıştır. Vahid Hoca'nın da isteği ve raporu doğrultusunda hareket edilmiştir. Kadro dışı kalan oyuncularımızdan Zeki Yavru haftalardır şans bulmasına rağmen her maç yaptığı hatalarla bu takımda yer alamayacağını ıspatlamıştır.

Mustafa Yumlu ise sakatlıktan yeni çıktım bahanesinin arkasına sığınmasın. Oynayamacak durumda olan bir futbolcu bunu hocasına söyler ve o sahaya hiç çıkmazdı. Mustafa, sanki babası ölmüş gibi sahada kafası önünde geziyor. Bütün pozisyonları izliyor" dedi.

Mustafa Yumlu'nun bu isteksiz ve disiplinsiz davranışının kaptan olamamasıyla alakalı olduğunu söyleyen Uzunay:

"Mustafa maçtan önce sahaya kaptan olarak çıkacağını düşünüyordu. Vahid hoca Onur'un yokluğundan beri olduğu gibi yine kaptanlığı Bosingwa'ya verince Mustafa'nın şartelleri attı. Sahaya o moral bozukluğuyla çıkınca olanlar oldu. Herkes Mustafa'nın sakatlıktan yeni çıktığı için kadro dışı bırakılmasını haksızlık olarak görüyor.

Kimse kusura bakmasın, Özer de tıpkı onun gibi sakatlıktan yeni kurtuldu. Hatta durumu Mustafa'dan daha kötü olmasına rağmen 2 haftadır oynamak için hocasına yalvarıyordu. Dünkü maçta hoca onu son 25 dakika oyuna alacaktı fakat işler kötü gidince erken girmek zorunda kaldı. Herkes Özer'in galip gelmek için nasıl çırpındığına baksın ondan sonra Mustafa'ya yapılan haksızlıkla ilgilensin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler