Trabzonspor'dan İsviçre'ye çıkarma!

UEFA’nın, 2010-2011 sezonunda yaşanan süreçle ilgili olarak Fenerbahçe’yi disiplin kuruluna sevk etmesi, Bordo-Mavili Kulübü harekete geçirdi. Yönetim hemen bir toplantı yaparak, bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde b

Trabzonspor'dan İsviçre'ye çıkarma!

UEFA’nın, 2010-2011 sezonunda yaşanan süreçle ilgili olarak Fenerbahçe’yi disiplin kuruluna sevk etmesi, Bordo-Mavili Kulübü harekete geçirdi. Yönetim hemen bir toplantı yaparak, bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Fenerbahçe, soruşturmayla ilgili olarak savunmasını 20 Haziran’da verecek. Duruşma ise 22 Haziran’da yapılacak. Davayı yakından takip edecek olan yönetim, taraf oldukları gerekçesiyle kulüp avukatlarını ve bazı yöneticileri İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde görülecek olan duruşmaya gönderme kararı aldı.

‘Hakkımızı koruyacağız’

İbrahim Hacıosmanoğlu dün resmi siteden bir açıklama yaparak şunları söyledi: Kamuoyunun bizden adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentilerini karşılayacağız. Hukuksal anlamda mevcut süreci dün olduğu gibi bugün de dikkatle takip edeceğiz. Sürecin kesinlikle içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kulübümüzün hakkını sonuna kadar koruyacağız ve hak ettiğimiz sonucu alacağız. Bu doğrultuda resmi görüşümüzü de yarın (bugün) kamuoyuyla paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler