Trabzonspor'dan istifaya destek

Trabzonspor Kulübü, TSYD Trabzon Şubesi'nin istifasını "Anlamlı İstifa" olarak değerlendirdi.Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden "Anlamlı İstifa" olarak duyurulan açıklamada şunlar kaydedildi: "Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şu

Trabzonspor'dan istifaya destek

Trabzonspor Kulübü, TSYD Trabzon Şubesi'nin istifasını "Anlamlı İstifa" olarak değerlendirdi.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden "Anlamlı İstifa" olarak duyurulan açıklamada şunlar kaydedildi: "Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri TSYD Genel Merkezi'nin dün yaptığı açıklama nedeniyle toplu olarak istifa ettiler. Başkan Öksüz, yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu: “Ben TSYD'nin açıklamasını dün öğrendim. Çok ağır ifadeler olduğunu gördüm. Esat beyi aradım ve neden böyle bir açıklama gereği duyduklarını öğrenmek istedim. Gazetecilerin haklarını savunmak istedikleri için açıklama yaptıklarını söylediler. Ne olursa olsun TSYD'nin görevi değil bu açıklama. TSYD'nin amacı özlük haklarını iyileştirmektir. Türkiye'de Aziz Yıldırım'ın emriyle dışarıda tutulan gazeteciler varken TSYD bunlara değil Trabzonspor'un yaptığı açıklamaya cevap verecekse biz bu işte yokuz” dedi. Kendileriyle birlikte TSYD Genel Merkezi’ni de istifaya davet eden Öksüz, “Biz sadece kendimiz istifa etmekle kalmıyoruz. Genel Merkezi de bizim gibi istifaya etmeye davet ediyoruz. Ben at gözlüğü takmıyorum. Olaylara art niyetli bakmıyorum. Trabzonspor da yanlış yapsa, biz bunları açıklamaktan çekinmeyiz, o erdeme sahibiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor