Trabzonspor'dan ilk yabancı transferi geldi

Trabzonspor ilk dış transferini gerçekleştirdiği ve Polonya'nın Turow takımından Damian Kulig'i ile 2 yıllık ön anlaşma imzaladı.Trabzonspor MP takımın kimyasını bozmadan nokta transferlerle sezon başlamadan transferleri bitirmek istiyor.Bordo –Mavililer

Trabzonspor'dan ilk yabancı transferi geldi

Trabzonspor ilk dış transferini gerçekleştirdiği ve Polonya'nın Turow takımından Damian Kulig'i ile 2 yıllık ön anlaşma imzaladı.

Trabzonspor MP takımın kimyasını bozmadan nokta transferlerle sezon başlamadan transferleri bitirmek istiyor.Bordo –Mavililer ilk transferini Polonya’nın Turow takımında forma giyen Damian Kulig’i kadrosuna kattı.

1987 doğumlu ve 2.06 m boyundaki Polonyalı power forvet ilk kez Polonya dışına çıkıyor. Kulig Polonya Milli Takımı'nda da yer alıyor.

Bu sezon Polonya Ligi'nde En Değerli Oyuncı seçilen Damian Kulig 24.4 dakika, 14.6 sayı, 7.0 ribaund, 1.2 asist, 1.1 top öalma, 1.3 blok ortalamalarıyla oynadı.

 

Euroleague'de ise 24.8 dakika, 15.2 sayı, 5.5 ribaund, 1.5 asist, 0.6 top çalma, 1.1 blok ortalamaları yakalayan Kulig 10 maçın 8'inde çift haneli skor üreti, Fenerbahçe'ye karşı 23 ve 9 sayı attı.

Trabzonspor MP kadrosundan Veliçkoviç,Stipanovic,Hardy ve Coach Nenad Markoviç ile sözleşme yenilemişti.Bordo-Mavili takımda yerli oyunculardan 2 isimle yola devam edileceği ve gönderilecek yerli oyuncuların yerine yeni yerli oyuncuların kadroya katılacağı belirtildi.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler