Trabzonspor'dan iki gazeteye yasak!

Trabzonspor bugün gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde yılın ilk sorunu da patlak verdi.Trabzonspor yönetiminin aldığı kararla yerel gazetelerden Kuzey Ekspres ve Günebakış'ın tesislere girişi yasaklandı. Tes

Trabzonspor'dan iki gazeteye yasak!

Trabzonspor bugün gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde yılın ilk sorunu da patlak verdi.

Trabzonspor yönetiminin aldığı kararla yerel gazetelerden Kuzey Ekspres ve Günebakış'ın tesislere girişi yasaklandı. Tesislere gelen gazetelerin muhabirleri içeriye alınmadı.

Bu gelişme üzerine tesislere gelen TSYD Başkanı Murat Taşkın ve beraberindeki yöneticiler Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu ile görüşme gerçekleştirdi. Ancak yapılan görüşmeden bir sonuç çıkmadığı ve yasağın süreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor