Trabzonspor'dan Halilhodzic çağrısı!

Trabzonspor’un taraftarlardan sorumlu çalışanları, taraftar gruplarının başkanlarını arayarak, "Pazar günü havalimanına sizleri bekliyoruz Yeni hocamız gelecek" çağırısında bulundu.Bu çağrı bir anlamda Halilhodzic bilmecesini de sona erdirdi. Günlerdir ge

Trabzonspor'dan Halilhodzic çağrısı!

Trabzonspor’un taraftarlardan sorumlu çalışanları, taraftar gruplarının başkanlarını arayarak, "Pazar günü havalimanına sizleri bekliyoruz Yeni hocamız gelecek" çağırısında bulundu.

Bu çağrı bir anlamda Halilhodzic bilmecesini de sona erdirdi. Günlerdir gelip gelmeyeceği tartışılırken Trabzonspor'un bu çağrıyı yapması sorunların giderildiğinin ve anlaşmanın tamam olduğunun göstergesi olarak kabul edildi.

Öte yandan Bordo mavili taraftarlarda Pazar günü şehre gelmesi beklenen Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’i coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler