Trabzonspor'dan Güneş'e kutlama mesajı

Trabzonspor kulübü Resmi İnternet sitesinden yaptığı açıklama ile lig tarihinin en fazla galibiyet elde eden teknik adamı Şenol Güneş'i kutladı.Resmi İnternet Sitesinden yayınlanan mesaj aynen şöyle:  "Teknik Direktörlük yaşamına 1985-86 sezonunda başlaya

Trabzonspor'dan Güneş'e kutlama mesajı

Trabzonspor kulübü Resmi İnternet sitesinden yaptığı açıklama ile lig tarihinin en fazla galibiyet elde eden teknik adamı Şenol Güneş'i kutladı.

Resmi İnternet Sitesinden yayınlanan mesaj aynen şöyle: 
 
"Teknik Direktörlük yaşamına 1985-86 sezonunda başlayan Şenol Güneş’in lig tarihinin en fazla galibiyet elde eden teknik adamı olduğu ortaya çıktı. 
 
Lig istatistiklerine göre 4 farklı takım çalıştıran Güneş, yönettiği 405 maçta 207 galibiyete imza atarak tarihin en çok maç kazanan teknik adamı konumuna yükseldi.
 
Türk futbolunda gerek sporculuk gerekse de teknik adamlık kariyeriyle farklı bir yeri bulunan ve ülkemize dünya üçüncülüğü gibi olağanüstü bir zaferi yaşatan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor