Trabzonspor'dan G.Saray'a Olcan tepkisi!

Galatasaray ile Trabzonspor bu sefer Olcan Adın için karşı karşıya geldiler. Son dönemde Galatasaray'ın bordo-mavililerden aldığı oyuncular sebebiyle arası açılan iki kulüpte Olcan iddaları ortalığı karşıştırdı. Trabzonsporlu yönetici Sebahattin Çakıroğlu

Trabzonspor'dan G.Saray'a Olcan tepkisi!

Galatasaray ile Trabzonspor bu sefer Olcan Adın için karşı karşıya geldiler. Son dönemde Galatasaray'ın bordo-mavililerden aldığı oyuncular sebebiyle arası açılan iki kulüpte Olcan iddaları ortalığı karşıştırdı. Trabzonsporlu yönetici Sebahattin Çakıroğlu ve Olcan Adın ise iddialara yanıt verdi.

Olcan Adın,  yaptığı açıklamada, "Maç öncesi röportaj veremem. Ancak bir transfer teklifi gelse bile bu benim futbolumu etkilemez, kafamı karıştırmaz" şeklinde konuştu.

"CESARET EDEMEZLER"

Trabzonsporlu yönetici Çakıroğlu ise, "Trabzonspor yönetimi eski yönetimden farklı. Tolga'yı Beşiktaş'a verdik ama yerine Onur vardı. Olcan Adın'ın yerine doldurabileceğimiz bir futbolcu yok. Olcan Adın'ı bizden habersiz mi almaya çalışıyorlar. Böyle cesareti olamaz kimsenin. Maç öncesi bu konu hakkında demeç veremem. Ayrıca böyle bir görüşmenin olduğunu zannetmiyorum" ifadelerini kullandı

Çakıroğlu, Galatasaraylı Engin Baytar konusunda ise, "Bunu bu maç öncesinde cevaplamamız doğru olmaz. Engin, Trabzonlu bir arkadaşımızdır. Eğer ben buna cevap verirsem, savunduğum şeylerle ters düşmüş olurum. Engin'le ilgili bir temasımız olmadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor