Trabzonspor'dan giden coşuyor!

 Trabzonspor'la başarısız olduğu gerekçesi ile yol ayrımına gidilen Pawel Brozek, Wisla Krakow'da tarihe geçti. Wisla Krakow'un uzun yıllardır rekabet halinde olduğu Legia Varşova karşısında kazandığı 2-1'lik karşılaşmada 1 gol kaydeden Pawel Brozek, kulü

Trabzonspor'dan giden coşuyor!
 
Trabzonspor'la başarısız olduğu gerekçesi ile yol ayrımına gidilen Pawel Brozek, Wisla Krakow'da tarihe geçti.
 
Wisla Krakow'un uzun yıllardır rekabet halinde olduğu Legia Varşova karşısında kazandığı 2-1'lik karşılaşmada 1 gol kaydeden Pawel Brozek, kulüp tarihine geçmeyi başardı. Kariyerinde şimdiye kadar 17 kez Legia Varşova maçına çıkan ve 11 gol kaydetmeyi başaran Pawel Brozek, kulüp tarihinde ezeli rakiplerine en fazla gol kaydedenler sıralamasında Zdzisław Kapka ile zirveyi paylaşıyordu ama 32 yaşındaki futbolcu dün akşam oynanan mücadelede 18.kez Legia Varşova'ya karşı oynadı ve 48.dakikada attığı penaltı golüyle bu takıma karşı toplamda 13.golünü kaydedip, Wisla Krakow tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Trabzonspor'da da oynayan Pawel Brozek, bu sezon ligde Wisla Krakow ile çıktığı 23 müsabakada 12 gol atmayı bildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler