Trabzonspor'dan garip "Zengin" açıklaması!

Trabzonspor Sinan Zengin'in yeniden göreve getirilmesinin ardından resmi siteden açıklama yaptı. Daha önce ağır ifadelerle kulüpten uzaklaştırılan Sinan Zengin için geri adım atan Trabzonspor yönetimi bu durumu "yanlış anlaşılma" olarak yorumladı.İşte kul

Trabzonspor'dan garip "Zengin" açıklaması!

Trabzonspor Sinan Zengin'in yeniden göreve getirilmesinin ardından resmi siteden açıklama yaptı. Daha önce ağır ifadelerle kulüpten uzaklaştırılan Sinan Zengin için geri adım atan Trabzonspor yönetimi bu durumu "yanlış anlaşılma" olarak yorumladı.

İşte kulüpten yapılan açıklama;

Sportif alanda en iyiye ulaşma hedefiyle, büyük bir yatırımla güçlü bir kadro oluşturularak, köklü bir değişim sürecini gerçekleştirilmekteyiz. 

Bu sürecin idari anlamda da profesyonel, nitelikli ve tecrübeli kadrolarla desteklenmesi başarıya giden yolda önemli bir etkendir. Belirtilen gerekçelerle Yönetim Kurulu olarak, bir süredir münhal bulunan Kulübümüz Derneği ve bağlı şirketlerin "Genel Müdürlük" görevlerine, geçmiş yıllarda aynı unvanla kulübümüze hizmet etmiş bulunan Sn. Sinan Zengin'in atanmasına karar verilmiştir.

Zengin ile geçmiş dönemde tamamı ile yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunlar birebir iletişim ile çözülmüştür.

Aldığımız bu kararın, kulübümüz ve camiamız için hayırlı olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor