Trabzonspor'dan flaş Olcan açıklaması!

Trabzonspor başkan yardımcısı Yakup Arslan önemli açıklamalar yaptı. Olcan Adın'ın durumunun bir iki gün içerisinde netleşeceğini söyledi.Arslan, "Fenerbahçe'nin şu anki başkanıyla ilgili 'şike hükümlüsü' ifadesini Galatasaray başkanın ya da bizim kullanm

Trabzonspor'dan flaş Olcan açıklaması!

Trabzonspor başkan yardımcısı Yakup Arslan önemli açıklamalar yaptı. Olcan Adın'ın durumunun bir iki gün içerisinde netleşeceğini söyledi.

Arslan, "Fenerbahçe'nin şu anki başkanıyla ilgili 'şike hükümlüsü' ifadesini Galatasaray başkanın ya da bizim kullanmamıza gerek yok. Artık bunu bütün dünya biliyor. Ceza almış, kesinleşmiş cezası nedeniyle hapis yatma ihtimali var. Ama bir takım manevralarla, yeniden yargılanma gibi bir takım manipülasyonlar içindeler. Bunları çok dillendirmek istemiyoruz. Suçlular cezasını bulsun. Özellikle Galatasaray'ın bize desteği olarak değerlendirmemek gerekir. Bize Avrupa'dan değişik kulüpler da destek oluyor. Bizim haklı olduğumuzu söylüyorlar. Mağdur edildiğimizi söylüyorlar. Dolayısıyla Galatasaray Başkanı'nın bunu söylemiş olması sürpriz bir durum değil" dedi. 

"OLCAN KONUSU 1-2 GÜN İÇERİSİNDE NETLİK KAZANACAK"

Olcan Adın'ın durumuyla da ilgili bilgi veren başkan yardımcısı Arslan, "Olcan'la başkan 1-2 gün içeresinde bir görüşme daha yapacak. Sonrasında kararımızı vereceğiz. Bir futbolcu 'ben oynamak istemiyorum' derse siz o futbolcuyu kadro dışı bırakıp cezalandırabilirsiniz. Bu durumda kulüp bundan hem ekonomik hem de sportif olarak zarar görür. Biz, Olcan'ın Olcan'ı Olcan yapan takımın olan Trabzonspor'da devam etmesini istiyoruz. Olcan, marka değerini Trabzonspor'da kazanmıştır. Ailesindeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak istediğini söylemişti. Başkanımız ona yeniden düşünmesini söyledi. Fikri değişmemişse, öteki alternatifleri değerlendireceğiz. Ama şu anda herhangi bir kulüple anlaşmış değiliz. Biz gidip bir kulüple Olcan için görüşmeyiz. Bize gelen teklifleri değerlendiririz. Zaman zaman bazı kulüpler başkanımızı arıyor. Şimdilik onlara kesin bir şey söylemedik. Bizim durumumuz değişmedi" diye konuştu. 

"BU SEZON ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ"

Yakup Arslan, "Biz bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olarak kendimizi görüyoruz. Buna göre bir kadro kuruyoruz. Transferlerimizi bu hedef doğrultusunda yapıyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler