Trabzonspor'dan Fener'e cevap!

F.Bahçeli taraftarların sitesi Antu, G.Saray-Trabzon maçı öncesi iki takımın taraftarlarını da kızdıracak bir görsel hazırladı. Trabzonsporlu taraftarlardan cevap hemen geldi. Fenerbahçeli taraftarların hazırlamış olduğu görselde: 'Dikkatli Yatmak Gerek,

Trabzonspor'dan Fener'e cevap!

F.Bahçeli taraftarların sitesi Antu, G.Saray-Trabzon maçı öncesi iki takımın taraftarlarını da kızdıracak bir görsel hazırladı. Trabzonsporlu taraftarlardan cevap hemen geldi. 

Fenerbahçeli taraftarların hazırlamış olduğu görselde: 'Dikkatli Yatmak Gerek, Mazallah Yataktan Düşmek de Var!' cümlesi yer aldı. Ayrıca resim üzerinde "Yatış hazırlıkları tamam mı?" ve "Yatarken dikat et de düşme" ifadelerine yer verildi.

Trabzonsporlu taraftarların bu sözlere karşılık hazırladığı görselde ise: 'Kardeş kardeşe yatar mı hiç e ezik!!! Duyduk ki Aslan gibi!!! Kuşlarınız olmuş hayırlı olsuna geldik.' cümlesi yer aldı.

Ayrıca resmin üzerinde; ''Geçmişini unutsanda birileri çıkar TRABZON'un 5. şampiyonluğunu kucaklarken senin averajla!! KÜMEDE!! kaldığını gururla YÜZÜNE vurur.'' ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor