Trabzonspor'dan Fener maçı öncesi konser

HABER61.NET- SPOR SERVİSİ Trabzonsporlu sanatçı Yusuf Güney, bordo mavili kulüp için hazırladığı marşı, bir bedel talep etmeden kulübe hediye edeceğini açıklamıştı. Yusuf Güney'in Trabzonspor için yazdığı beste için ileride herhangi bir bedel istememesi i

Trabzonspor'dan Fener maçı öncesi konser
HABER61.NET- SPOR SERVİSİ
 
Trabzonsporlu sanatçı Yusuf Güney, bordo mavili kulüp için hazırladığı marşı, bir bedel talep etmeden kulübe hediye edeceğini açıklamıştı. Yusuf Güney'in Trabzonspor için yazdığı beste için ileride herhangi bir bedel istememesi için sözleşme imzalanacak. Önümüzde ki günlerde imzaların atılması beklenirken Yusuf Güney hayranlarını ve Trabzonspor- Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekleyenler için bir sürprizde hazırlandığı gelen bilgiler arasında. 
 
14.09.2014 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşılaşacak olan Trabzonspor maç öncesinde taraftarlara sürpriz konser vermek için harekete geçti. Taraftarlarına sürpriz bir konser hazırlığı içinde olduğu iddia edilen Trabzonspor'un Yusuf Güney ile görüştüğü ve görüşmelerin olumlu geçtiği taktirde maç öncesinde konser olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Fenerbahçe maçı için Trabzon'a gelecek olan Yusuf Güney'in bugünlerde Trabzonspor kulübüyle görüşmesi bekleniyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor