Trabzonspor’dan federasyona yönetici

Bugün Ankara’da yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerinde Trabzonspor MP desteklediği aday Harun Erdenay Basketbol Federasyon Başkanı seçildi.Trabzonspor MP yönetim Kurulundan 3 yöneticinin oy kullandığı seçimde yönetici Gencağa Meriç Harun Erden

Trabzonspor’dan federasyona yönetici

Bugün Ankara’da yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerinde Trabzonspor MP desteklediği aday Harun Erdenay Basketbol Federasyon Başkanı seçildi.

Trabzonspor MP yönetim Kurulundan 3 yöneticinin oy kullandığı seçimde yönetici Gencağa Meriç Harun Erdenay’ın yönetim listesine yedek yönetici olarak seçildi.

MP Trabzonspor Basketbol takımı yöneticisi Gencağa Meriç Türkiye Basketbol Federasyonunda da yedek yönetici olarak göreve seçilirken Konya Torkuspor'dan Basketbol Federasyonuna bir asil bir yedek üye seçilmesi kafaları karıştırdı.

Ayrıca bordo mavili ekibin basket takımı yönetiminin Fenerbahçe'nin adayını desteklemesi de Trabzon'da tepki ile karşılandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor