Trabzonspor'dan erken hamle

 Süper Lig'in en yetenekli kalecilerinden biri olarak gösterilen Onur Kıvrak, sadece bordo-mavili taraftarların sevgilisi olmakla kalmıyor, aynı zamanda İstanbul'daki büyük takımların da dikkatini çekiyor.Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğ

Trabzonspor'dan erken hamle

 Süper Lig'in en yetenekli kalecilerinden biri olarak gösterilen Onur Kıvrak, sadece bordo-mavili taraftarların sevgilisi olmakla kalmıyor, aynı zamanda İstanbul'daki büyük takımların da dikkatini çekiyor.

Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu konuşulan Onur ile en ciddi ilgilenen kulüp ise Galatasaray... Sarı-kırmızılılar, her ne kadar Fernando Muslera'dan çok memnun olsa da Uruguaylı kalecinin Avrupa devlerinden birine gidişi halinde, yerini Onur Kıvrak'la doldurmanın planlarını yapıyor. Ancak Trabzonspor'un da eli boş durmuyor.

 
RAKAMI TRABZON BELİRLER
Nitekim yönetim, Onur'u kaptırmamak için gizli bir hamle yaptı. Trabzonspor, Onur'un sözleşmesini mart ayında 2015'e kadar uzatmış ve serbest kalma bedelini de 7.5 milyon euro belirlemişti. Ancak aynı maddeden yararlanan Burak Yılmaz'ın Florya'ya gidişiyle dersini alan Fırtına, Onur'la yeniden masaya oturdu.
 
Yeni imzalar sonucunda kontrat 2016'ya kadar uzatılırken, söz konusu madde kaldırıldı. Böylece Karadeniz ekibi, ipleri eline aldı. Sözün özü, bundan böyle Galatasaray ya da bir başka kulüp Onur'u almak isterse, bordo-mavililerin dilediği rakamı ödemek zorunda...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler