Trabzonspor'dan Emre açıklaması

Trabzonspor Kulübünden A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu'nun Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i hedef alan açıklamaları üzerine kamuoyuna bir açıklama yapıldı.İşte o açıklama;Futbolcu Emre Belözoğlu’nun bugünkü Vatan Gazetesi’nde haddini aşarak Başkanım

Trabzonspor'dan Emre açıklaması

Trabzonspor Kulübünden A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu'nun Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i hedef alan açıklamaları üzerine kamuoyuna bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama;

Futbolcu Emre Belözoğlu’nun bugünkü Vatan Gazetesi’nde haddini aşarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamayı şiddetle kınıyoruz.

Bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabası, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesidir.

Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir.

Fütursuzca bu saygısızlığı yapan bir futbolcunun, sahada hakemlere ve rakip takım oyuncularına nasıl davrandığını şimdi çok daha iyi yorumlayabiliyoruz.

Kendinde bu hakkı gören Emre’nin neden oyundan atılamadığı da ayrı bir soru işaretidir.

Milli formanın arkasına sığınmaya çalışan birinin, aynı forma üzerindeyken defalarca sergilediği saygısızlıklar, Türk futbol camiasının hafızalarından kaybolmamıştır.

Burada şaşırtıcı olan Emre’nin tavırlarından çok, böyle bir oyuncuya Ay-Yıldızlı formanın ve takım kaptanlığının nasıl emanet edildiğidir.

İlgisiz bir konuda, sırf polemik yaratmak amacıyla, suçluluk psikolojisiyle söylendiği belli olan bu sözlerin sahibi şunu çok iyi bilmelidir ki; Başkanımız, Belçika-Türkiye milli maçına kimsenin davetlisi olarak değil, kendi imkanlarıyla gitmiş ve dönmüştür.

Bunu sorgulamak değil Emre Belözoğlu’na, hiç kimseye düşmez.

Trabzonspor Kulübü olarak bir kez daha Emre’yi uyarıyor, camiamıza yönelik söylem ve eylemlerine son vermesini bekliyoruz.

Ayrıca bu oyuncunun formasını giydiği kulübün yetkililerinin yapılan saygısızlığa karşı ne tür bir tavır sergileyeceklerini de merakla bekliyoruz.

Türk futbolunda gerginliğin azalmasına ihtiyaç duyulan bir dönemde, söylemleriyle bu süreci körüklemeye devam eden Emre’nin acilen Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevkini ve hak ettiği cezayla cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor