Trabzonspor'dan çok önemli duyuru

Trabzonspor’un 18 Ağustos Perşembe günü yerel saatle 21.00’de Bilbao’nun San Mames Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için önemli bir duyuruda bulunuldu.Buna göre karşılaşmayı Trabzonspor için ayrılan tribü

Trabzonspor'dan çok önemli duyuru

Trabzonspor’un 18 Ağustos Perşembe günü yerel saatle 21.00’de Bilbao’nun San Mames Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için önemli bir duyuruda bulunuldu.

Buna göre karşılaşmayı Trabzonspor için ayrılan tribünden 35 Euroluk bilet alarak izlemek isteyen taraftarların isim – soyad, pasaport veya TC kimlik numarası ile mobil telefon bilgilerini bilbaobilet@trabzonspor.org.tr adresine bildirmeleri istendi.

Söz konusu biletlerin teslimatının Bilbao’da daha sonra açıklanacak bir adreste belirtilen ücret karşılığında yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler