Trabzonspor'dan bir atak daha!

Transfer döneminin son günlerine girilirken Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.Forvet mevkisi için Berbatov , Adebayor gibi ünlü isimler gündeme gelirken Trabzonspor rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Fırtına, Manchester United'ın genç yıldızı Chich

Trabzonspor'dan bir atak daha!

Transfer döneminin son günlerine girilirken Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Forvet mevkisi için Berbatov , Adebayor gibi ünlü isimler gündeme gelirken Trabzonspor rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Fırtına, Manchester United'ın genç yıldızı Chicharito Javier Hernandes için Ada ekibiyle görüşmelere başladı.

55 Milyon TL'lik yüksek bonservis bedeliyle dikkat çeken Meksikalı forvet için  bordo mavili takım kiralama formülüyle ManU'nun kapısını çaldı.  Kırmızı Şeytanlar'da toplam 118 maçta 50 gole imza atan 25 yaşındaki Chicharito için görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Bir süre önce Chicarito, AB vatandaşı olmadığı için sürekli forma şansı bulamayıp sadece rezerv oyuncusu olarak kalmaktan ve maçlarda son 5-10 dakikada forma giymekten yorulduğunu da açıklamıştı

Öte yandan henüz forvet transferi sonlanmadığı için eleştiri okları üzerine çevrilen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun forvet transferiyle bizzat ilgilendiği ve transferi iki gün içerisinde sonlandıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor