Trabzonspor'dan başka takım düşünemiyorum!

Trabzonspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcusu Yusuf Erdoğan, Yaylacık İlokulu'nu ziyaret etti, "Trabzon’da çok mutluyum ve Trabzonspor’dan başka bir takım düşünemiyorum" dedi.Trabzonspor’da bu sezon sergilediği performan

Trabzonspor'dan başka takım düşünemiyorum!

Trabzonspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcusu Yusuf Erdoğan, Yaylacık İlokulu'nu ziyaret etti, "Trabzon’da çok mutluyum ve Trabzonspor’dan başka bir takım düşünemiyorum" dedi.

Trabzonspor’da bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, Akçaabat İlçesi’ndeki Yaylacık İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada düzenlenen söyleşide minik öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Erdoğan, ileride bir gün Trabzonspor’da kaptan olarak görev yapmanın çok büyük gurur olacağını söyledi. Yusuf, maçlardan ve antrenmanlardan zaman buldukça ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini belirterek, "8-9 yıldır Trabzon’dayım ve Trabzonspor’u çok seviyorum. Ayrıca futbolcu olarak yetişmemde büyük katkısı olan Araklıspor’u da çok seviyorum. Trabzon’da çok mutluyum ve Trabzonspor’dan başka bir takım düşünemiyorum" ifadesini kullandı.  Yusuf’un bu sözleri üzerine öğrenciler uzun süre genç oyuncuyu alkışladı.
Fotogaleri için tıklayın
"BABAMIN ZORLAMASIYLA FUTBOLU SEÇTİM"

Futbola babasının zoruyla başladığını da vurgulayan Yusuf, "Babamın zoruyla futbolu seçtim ama daha sonra futbola aşık olduğumu hissettim, çok sevdim. O yüzden futboldan kopamadım. Küçüklükten beri en büyük arzum futbolcu olmaktı. Allah’a şükür, bunu da başardığıma inanıyorum” dedi. Okula imzalı top hediye eden Yusuf, öğrencilerle tek tek fotoğraf çektirdi, imza verdi. Öğrenciler Yusuf'u okulun kapısına kadar gelerek uğurladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor