Trabzonspor'dan Aykut atağı!

Karadeniz temsilcisi, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Kaf-Kaf'a 1 milyon 300 bin TL ödeyecek, Aykut'un geçen sezondan kalan 180 bin TL'lik alacağını da üstleneceği iddia edilirken, İzmir temsilcisi iki yıl önce renklerine kattığı Aykut için Giresunsp

Trabzonspor'dan Aykut atağı!

Karadeniz temsilcisi, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Kaf-Kaf'a 1 milyon 300 bin TL ödeyecek, Aykut'un geçen sezondan kalan 180 bin TL'lik alacağını da üstleneceği iddia edilirken, İzmir temsilcisi iki yıl önce renklerine kattığı Aykut için Giresunspor'a 150 bin TL haksız fesih tazminatı ödemişti.

Transferin gündeme gelmesi üzerine www.haber61.net'e açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, “Evet Aykut’la yakından ilgileniyoruz. Girişimlerimiz devam ediyor. Neredeyse transferde sona geldik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor