Trabzonspor'dan Aydınlar'a suç duyurusu!

Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili taraftarların kupa konusunda çok büyük bir beklendi içinde olduğunu belirterek, "Kamuoyunda yanlış bir algılama var. 'Trabzonspor yönetimi kupayı istemekten vaz mı geçti' gibi söylemler var.CAS kararını

Trabzonspor'dan Aydınlar'a suç duyurusu!


Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili taraftarların kupa konusunda çok büyük bir beklendi içinde olduğunu belirterek, "Kamuoyunda yanlış bir algılama var. 'Trabzonspor yönetimi kupayı istemekten vaz mı geçti' gibi söylemler var.

CAS kararını verdi ama gerekçeli kararını açıklamadı. Büyük bir ihtimalle Pazartesi günü bir karar alacağız. Mehmet Ali Aydınlar hakkında hem şahsım hem de kulübüm adına suç duyurusunda bulunacağım. Kendisi vermiş olduğu beyanlarda TFF Başkanıyken, Fenerbahçe'yi kurtarmak adına neler yaptığını anlatmış. Bana göre ve hukukçulara göre kanunları çiğnemiştir. Görevini kötüye kullanmıştır, görevini yapmamıştır. Fenerbahçe'yi kurtarmak için neler yaptığını beyan etmiştir. Bu bir itiraftır. Şimdiye kadar başvuruda bulunmama nedenimiz CAS'ın gerekçeli kararını beklememiz olmuştur. Gerekçeli karar gelmesinden sonra kulüp olarak hemen harekete geçip gerekeni yapacağız. Görevini yapmaması halinde mevcut TFF Başkanı hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler