Trabzonspor'dan anlamlı yazı

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden taraftara açık çağrı. Kulübün internet sitesine giren ziyaretçiler anasayfalarında "Seyirci misin, yoksa oyunun bir parçası mı?" başlıklı bir görüntüyle karşılaşıyor.Trabzonspor camiasından eski başkanlar v

Trabzonspor'dan anlamlı yazı

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden taraftara açık çağrı. Kulübün internet sitesine giren ziyaretçiler anasayfalarında "Seyirci misin, yoksa oyunun bir parçası mı?" başlıklı bir görüntüyle karşılaşıyor.
Trabzonspor camiasından eski başkanlar ve efsane isimler taraftara açık çağrı yapmış ve kulübe sonsuz destek verilmesi gerektiğini vurgulamıştı. Bunun ardından Trabzonspor Kulübü'nün internet sitesinden de bu harekete ile çağrıya destek geldi.

OYUNUN BİR PARÇASI MI?
Ayrıca kulübün internet sitesindeki bu görüntüde, Trabzonspor'un üzerine oynanan oyunlara da inceden göndermede bulunularak, "Yoksa oyunun bir parçası mı" diye yazılan ifade camianın kenetlenmesi gerektiğinin bir göstergesi olarak nitelendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor