Trabzonspor'dan Altın vuruş!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, ilk hafta maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaştı. Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle batıdaki Lviv kentindeki Lviv Arena'da oynanan mücadeleyi bordo-mavili

Trabzonspor'dan Altın vuruş!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, ilk hafta maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaştı. Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle batıdaki Lviv kentindeki Lviv Arena'da oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1 kazandı.

Trabzonspor karşılaşmanın 25. dakikasında yeni transferlerinden Kevin Constant'ın golü ile öne geçerken, Metalist'in beraberlik golü 61. dakikada Volodomir Gomenyuk ile geldi. Bordo-mavililer 90+4. dakikada Papadopoulos'un golü ile üstünlüğü yakaladı ve rakibine şok yaşattı.

Bu sonucun ardından bordo-mavililer gruba 3 puanla başladı. L Grubu 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Legia Varşova ile karşılaşacakken, Metalist ise deplasmanda Lokeren'e konuk olacak.

Maçın ayrıntıları için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor