Trabzonspor'dan Ali Şen'e tepki...

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, son günlerde Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in yeni

Trabzonspor'dan Ali Şen'e tepki...

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, son günlerde Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in yeni bir göreve soyunduğunu, bu görevin de yol göstericilik olduğunu söyledi.

Özbak, yaptığı açıklamada, Şen'in, Trabzonspor ile ilgili son günlerde yaptığı açıklamaları görsel ve yazılı basından takip ettiklerini ifade etti.

Ali Şen'in Fenerbahçe Kulübü'ne yol göstericilik yapabileceğini dile getiren Özbak, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı sayın Ali Şen, yeni bir göreve soyunmuş gibi gözüküyor. O da yol göstericilik. Ama bu defa sadece Fenerbahçe Kulübü'ne değil, tüm kulüplere. Kendi kulübüne yol göstericilik yaparsa buna bir şey söyleyemeyiz. Bu onun hakkıdır. Trabzonspor Kulübü olarak diğer kulüplerin işlerine karışmayız. Ama Trabzonspor Kulübü'ne yol göstericilik yapmasını yadırgıyoruz. Zira bizim tanıdığımız ve bildiğimiz sayın Şen'in, futbol kuralları dışında bilgeliği ile ön plana çıkmış olmasıdır. Tıpkı 1996 yılında Aygün'ün başını sarması ve ondan beslenmeyi başarmasında olduğu ve bilahare bunu da medyaya bizzat kendisinin ifade etmiş olması gibi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor