Trabzonspor'dan A Milli duyurusu

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda şunlar kaydedildi: "Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati daha sonra açıklanacak.  Bu müsabaka, A Milli Takımımızın Güney Kore ile tarihinde oynadığı yedin

Trabzonspor'dan A Milli duyurusu

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda şunlar kaydedildi: "Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati daha sonra açıklanacak.

 

Bu müsabaka, A Milli Takımımızın Güney Kore ile tarihinde oynadığı yedinci maç olacak. Daha önce 4'ü özel, 2'si resmi olmak üzere 6 kez Asyalı rakibiyle karşılaşan A Milli Takım, bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Türkiye ile Güney Kore'yi buluşturan karşılaşmalardan belleklerde en çok yer edeni, iki takımın dostane görüntülerle çarpıcı bir barış mesajı verdiği 2002 Dünya Kupası üçüncülük mücadelesiydi. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, o maçta Güney Kore'nin başındaydı.

 

Milli Takımımız Güney Kore ile son olarak Haziran 2004'te iki özel maç oynamıştı. Milli Takımımız bu karşılaşmalardan ilkini 1-0 kazanmış, ikincisini ise 2-1 kaybetmişti"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor