Trabzonspor'dan 7. madde açıklaması

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, 20 Aralık'ta yapılacak olan mali genel kurulda, 7. madde ile ilgili olarak yönetim kurulu aleyhine olumsuz bir kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Biz satmak için değil, satın almak için yetki

Trabzonspor'dan 7. madde açıklaması

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, 20 Aralık'ta yapılacak olan mali genel kurulda, 7. madde ile ilgili olarak yönetim kurulu aleyhine olumsuz bir kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Biz satmak için değil, satın almak için yetki istiyoruz" dedi. İncehasan, genel kurul üyelerinin ve camianın bunun dışındaki haberlere itibar etmemesini istedi.

20 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılacak Trabzonspor Olağan Mali Genel Kurulunda, yönetimin kulübün taşınmazlarını satmak için genel kurul üyelerinden yetki isteyeceği şeklinde ortaya atılan iddialara, Onur İncehasan'dan cevap geldi. Genel kurul üyelerinin kafasını karıştırarak, yönetim aleyhinde kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını belirten İncehasan, iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

"7. MADDEDEKİ AMACIMIZ BİR GAYRİMENKULÜ SATIN ALMAK İÇİNDİR"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, mali genel kurulun 7. maddesine ilişkin (Derneğe aşınır, taşınmaz menkul ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilebilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesine) olumsuz yorumlar yapılarak, yönetim aleyhinde kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Bu maddedeki amaç hali hazırda satın alma talebinde bulunduğumuz bir gayrimenkul içindir. Bunun bedeli henüz belli değildir. Talepte bulunduğumuz kurum, değer tespit çalışmasını devam ettirmektedir. Biz de bir çalışma yaptırıyoruz. Kulübümüz için uygun bir fiyat ortaya çıkarsa satın alacağız. Bu aşamadaki yetki talebimiz çok açık bir şekilde ilan edildiği gibi satın almak ve satın aldıktan sonra yapılacak olan kiralamalar için gayri menkul üzerinde tapuya şerh vermek içindir" diye konuştu.

"BİZİM GAYRİMENKUL SATMA GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOKTUR"

İncehasan, bir gayri menkulü satmak için ayrıca genel kurul üyelerinden yetki almaları gerektiğini ifade ederek, "Bir gayrimenkulü satmak için ayrıca genel kuruldan yetki almak gerekmektedir. Bizim böyle bir düşüncemiz, niyetimiz yoktur. Olsaydı genel kuruldan bu amaçlı yetki isterdik. Konuya ilişkin genel kurulda daha geniş bilgilendirme yapacağız. Genel kurul üyelerimizin ve camiamızın bu tarz haberlere ve yorumlara itibar etmemesini rica ediyorum. Biz mal satmak için değil, satın almak için mali genel kuruldan yetki istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler