Trabzonspor’dan 2 Bursalı’ya kanca

Ara transfer döneminin başlamasıyla hareketli günler yaşayan Trabzonspor Bursaspor’da forma giyen Ozan Tufan ve Şener özbayraklı’yı gündemine aldı.Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı Haber 61.net Spor Müdürü Tuncay Lakot'a yaptığı açıklamada Trabzonsp

Trabzonspor’dan 2 Bursalı’ya kanca

Ara transfer döneminin başlamasıyla hareketli günler yaşayan Trabzonspor Bursaspor’da forma giyen Ozan Tufan ve Şener özbayraklı’yı gündemine aldı.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı Haber 61.net Spor Müdürü Tuncay Lakot'a yaptığı açıklamada Trabzonspor kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yakın dostluklarının olduğunu belirterek "Ozan ve Şener için Bursa’da oynanan karşılaşma sonrası Bir araya geldiklerini belirterek “kız istemeye gittiğimizde bile nasipse olsun” diye tabir kullanırız transfer konuları da bu doğrultuda gerçekleşir" dedi. Trabzonspor’dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını belirten Busaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı "telefon görüşmelerimiz oldu henüz netleşen bir şey yok görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

1995 doğumlu olan Ozan Tufan Bursaspor ile 2012 yılında sözleşme imzaladı. 31 Mayıs 2018 yılında sözleşmesi bitiyor.

23 ocak 1990 Artvin Borçka doğumlu olan Şener Özbayraklı ise bir dönem Arsinspor alt yapısında da görev yaptı. Bursaspor’da 31 mayıs 2016 tarihinde sözleşmesi bitecek olan futbolcunun sözleşmesinde 5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor