Trabzonspor'dan 1461'e hangi isimler gitti?

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren takımımız 1461 Trabzon'da yönetim kurulu üyemiz Şahap Güven, kamp çalışmaları hakkında Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu. Erzurum'un kamp için ideal bir bölge olduğu

Trabzonspor'dan 1461'e hangi isimler gitti?
PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren takımımız 1461 Trabzon'da yönetim kurulu üyemiz Şahap Güven, kamp çalışmaları hakkında Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu. Erzurum'un kamp için ideal bir bölge olduğunu ifade eden Güven, "Polat Erzurum Otel'de güzel karşılandık. Güzel bir zeminde de başarılı idmanlar yapıyoruz" dedi.
 
Takımın havasının iyi olduğunu ifade eden Güven, "Şimdiye kadar kadromuza Karagümrük'ten Ali Kuçik, Kaan Güdü ve Erhan, Ümraniyespor'dan Ziya Alkurt, Tepecikspor'dan Ziya Adın ve İskoçya'nın St. Mirren takımından Yoann Axel Cyriac Arquin'i transfer ettik. Bu oyuncuların yanı sıra Trabzonspor alt yapısından Muhammet, Mehmet, Oğuzhan, Serkan, Hamza ve Furkan aramıza katıldı. Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu ve ekibi yönetiminde futbolcularımız ciddi şekilde çalışıyorlar" diye konuştu.
 
Takıma yeni katılacak oyuncuların olacağını da dile getiren Güven, "Teknik ekibimizin bize verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda görüşme yaptığımız oyuncularla anlaşarak kendilerini kampımıza katacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler