Trabzonspor'dan 1461 Trabzon'a 3 futbolcu

Trabzonspor'a devre arasında Almanya'nın FC 08 Homburg takımından gelen Uğur Dündar, Hollanda'nın SC Cambuur-Leeuwarden takımından gelen Alim Öztürk 1461 Trabzon'a gönderildiler. Bordo-mavili ekipte forma şansı bulamayan Uğur ve Alim 1461 Trabzon'a kiralı

Trabzonspor'dan 1461 Trabzon'a 3 futbolcu
Trabzonspor'a devre arasında Almanya'nın FC 08 Homburg takımından gelen Uğur Dündar, Hollanda'nın SC Cambuur-Leeuwarden takımından gelen Alim Öztürk 1461 Trabzon'a gönderildiler. Bordo-mavili ekipte forma şansı bulamayan Uğur ve Alim 1461 Trabzon'a kiralık olarak gönderildi.
 
Ayrıca Şenol Güneş tarafından devre arasında 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a kiralık olarak katılan Abdullah Karmil'de sözleşme süresi sona erdiği için 1461 Trabzon'a geri döndü. Abdullah Karmil Trabzonspor forması ile 3'ü Süperlig 6'sı Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 9 maçta forma giydi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor