Trabzonspor'da zorunlu revizyon!

 Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da eksikler, kadroda mecburi revizyona yol açtı. OLCAN'IN YERİNE ÖZER Bu hafta cezalı olan Olcan’ın yokluğunda Özer Hurmacı’ya formayı vermesi bekle

Trabzonspor'da zorunlu revizyon!
 Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da eksikler, kadroda mecburi revizyona yol açtı.
 
OLCAN'IN YERİNE ÖZER
 
Bu hafta cezalı olan Olcan’ın yokluğunda Özer Hurmacı’ya formayı vermesi beklenen teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın Henrique’nin yerine ise forvette Emre Güral’a görev verebileceği öğrenildi. Savunma kurgusunda değişiklik yapmayı düşünmeyen Hami Mandıralı, özellikle hücum oyuncularından yakaladıkları pozisyonları değerlendirilmeleri için sert uyarılarda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor