Trabzonspor'da zirve hesabı

Trabzonspor, Beşiktaş maçıyla üst sıraları yakalamanın hesabını yapıyor.Geride kalan 7 haftada 3 galibiyet 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet alarak 12 puan toplayan bordo-mavililer, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetle artık geleceğe daha umutlu bakıyor. Ü

Trabzonspor'da zirve hesabı

Trabzonspor, Beşiktaş maçıyla üst sıraları yakalamanın hesabını yapıyor.

Geride kalan 7 haftada 3 galibiyet 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet alarak 12 puan toplayan bordo-mavililer, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetle artık geleceğe daha umutlu bakıyor.
 
Üst üste alınan beraberliklerin ardından Kasımpaşa karşısında elde edilen 3 puanla çıkışa geçen Trabzonsporlu futbolcular şimdi seri galibiyet almanın hesabını yapıyor.
 
Kasımpaşa maçını unutup önündeki Beşiktaş karşılaşmasına konsantre olacak olan bordo-mavililer üst üste kazanıp üst sıraları ele geçirmeyi planlıyor. Zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada alınan galibiyetle moral bulan Trabzonspor Kulübü, ayrıca Beşiktaş'ı mağlup edip bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almayı da amaçlıyor.
 
Deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Trabzonspor, Beşiktaş karşısında bir ilke imza atmak istiyor.
 
Dış sahada ligde 15. sırada
Bu sezon deplasmanda galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Beşiktaş maçında bu şanssızlığına da son vermek istiyor. Dış sahadaki 3 maçta 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan bordo-mavililer, ilk 7 haftadaki dış saha puanlamasında 2 puanla 15. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor