Trabzonspor'da yönetim ve Kafkas için son şans

2012-2013 Futbol sezonunda umduğunu bulamayan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacak.Teknik Direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından Tolunay Kafkas’ın gelişiylede sahada istediği sonuçları alamayan Trabzon

Trabzonspor'da yönetim ve Kafkas için son şans

2012-2013 Futbol sezonunda umduğunu bulamayan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından Tolunay Kafkas’ın gelişiylede sahada istediği sonuçları alamayan Trabzonspor kötü gidişe sahasında oynayacağı Beşiktaş maçıyla dur demek istiyor.

Lig sıralamasında 30 puanla 10’ncu sırada bulunan Bordo-Mavili Ekip Beşiktaş karşılaşmasından alacağı 3 puanla hem lig’de rahatlayacak hem de moral depolayacak.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR

Trabzonspor’un en büyük silahı ise 12.’nci adam olan taraftarı. Bu kötü günlerde takımını yalnız bırakmayacağına kesin gözü ile bakılan Bordo-Mavili taraftar Avni Aker’i hınca hınç doldurarak takımlarının sahadan 3 puan ile ayrılmasında en büyük güç olacaklar.

BAŞKAN ŞENER YOK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 9 Mart 2013 Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Avni Aker’de izlemeyecek.

Başkan Şener’in müsabakayı izlemeyecek olması tepki ile karşılanırken, bunun nedenlerinin neler olduğu ise Trabzon spor camiasında tartışılıyor.

YÖNETİM VE KAFKAS İÇİN SON ŞANS

Bordo-Mavili ekibin Beşiktaş karşılaşmasında arzu ettiği 3 puanı alamaması durumunda Trabzon’da işler arap saçına dönecek.

Lig’de arzu ettiği yerde bulunmayan Trabzonspor’u beraberlik veya mağlubiyet halinde daha da kötü bir süreç bekliyor.

Trabzonspor’da uzun süredir tartışılan Şener ve Yönetiminin göreve devam etme ısrarlarının bu karşılaşmada alacağı kötü sonuçlarla beraber mümkün olamayacağı düşünülürken, Başkan Sadri Şener’in Güneş’in istifası sonrasında apar topar göreve getirdiği ve daha öncesinde transferlerin büyük bir kısmını danıştığı Tolunay Kafkas’ında Şener yönetimi ile birlikte görevi bırakacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler